Συνταγές Sauce - Dressing

 

Ντιπ Λιαστής Τομάτας Σε Λάδι

 

Τι θα χρειαστούμε:

Για το σερβίρισμα

 

 

 

Πως θα το φτιάξουμε:

Βάζουμε την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα ,το κρεμμύδι και το σκόρδο σε κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Σιγοβράζουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει την μορφή μαρμελάδας.

***Συντηρούμε στο ψυγείο για πολύ καιρό.

***Συνοδέψτε το με φρυγανισμένη ζεστή μπρουσκέτα ή ζυμαρικά και πουλερικά ενώ  είναι μοναδικό και σε πράσινες σαλάτες.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ