Συνταγές Gourmet

 

Κρύα Σούπα Με Αγγούρι και Γιαούρτι

 

Τι θα χρειαστούμε:

 

 

 

Πως θα το φτιάξουμε:

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, ώσπου να ομογενοποιηθούν και η σούπα να έχει λεία και πυκνή υφή. 

Μεταφέρουμε τη σούπα σε μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να κρυώσει καλά.

Πριν τη σερβίρουμε, την ισομοιράζουμε σε βαθιά πιάτα, την περίχυνουμε με λίγο ελαιόλαδο και την γαρνίρουμε προαιρετικά με λεπτές φέτες από αγγούρι και λίγο άνηθο.

 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ