Συνταγές Gourmet

 

Κανελόνια Γεμιστά Με Λιαστή Τομάτα, Τυρί Κρέμα & Καρύδια

 

Τι θα χρειαστούμε:

Για την γέμιση:

Για την σάλτσα πέστο:

 

 

Πως θα το φτιάξουμε:

Βράζουμε τα κανελόνια για 2 λεπτά, τα περιχύνουμε με κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.

Για τη γέμιση:
Βάζουμε στο μούλτι τις λιαστές ντομάτες, το φρέσκο τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τα καρύδια και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μους.

Kόβουμε τα βρασμένα κανελόνια στη μέση & τα τοποθετούμε όρθια μέσα σε ένα πυρέξ. Γεμίζουμε τα 2/3 με την γέμιση και το 1/3 με την τριμμένη φέτα. Ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ λίγο ζωμό κοτόπουλου, βούτυρο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 8-10 λεπτά.

Για τη σάλτσα πέστο:
Βάζουμε στο μούλτι το σκόρδο, το κουκουνάρι, το δυόσμο, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν πέστο.

Σερβίρουμε τα γεμιστά κανελόνια και προσθέτουμε από πάνω τη σάλτσα πέστο.

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ