Συνταγές Επιδόρπια

 

Ανθότυρο Με Γιαούρτι Πετιμέζι & Παστέλι

 

Τι θα χρειαστούμε:

 

(Συνταγή για 2 άτομα)

 

 

Πως θα το φτίαξουμε:

Σε ένα μπολ ανακατεύουµε καλά το γιαούρτι µε το ανθότυρο. Στο γουδί χτυπάμε το γλυκάνισο. Προσθέτουµε στην κρέµα το ξύσµα πορτοκαλιού, το γλυκάνισο και το µισό πετιµέζι και ανακατεύουµε καλά. Μοιράζουµε το µείγµα σε µπολάκια.

Βάζουµε το παστέλι σε ένα σακουλάκι για τρόφιµα και το σπάζουµε ρολάροντας πάνω του ένα γυάλινο µπουκάλι ή µε τον πλάστη.

Μοιράζουµε το τρίµµα του παστελιού πάνω στην κρέµα.

Περιχύνουµε από 1 κ.σ. πετιµέζι σε κάθε µπολ και σερβίρουµε.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ