ΟΡΑΜΑ

Η Πατρική γη έχει σαν πρωταρχικό της στόχο, την διάδοση σε όλο τον κόσμο της μεσογειακής ελληνικής διατροφής. Επιδιώκουμε το όνομά μας, να σημαίνει ποιότητα, παράδοση και αυθεντικότητα στην γεύση. Με αγνά υλικά, σαν αυτά που παλιά υπήρχαν σε κάθε κελάρι ελληνικού σπιτιού, αλλά και νέες συνταγές εμπνευσμένες από τις πατροπαράδοτες, επιχειρούμε να επαναπροσδιορίσουμε την γαστριμαργική απόλαυση.

Τα προϊόντα μας, είναι ικανά να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, αλλά να ξεχωρίσουν και σε νέες πρωτοποριακές συνταγές. Η πορεία μας, αυτή που απορρέει από την αγάπη μας για την Ελλάδα, για την ίδια την ζωή, μας κάνει να στοχεύουμε σε μια στρατηγική πώλησης στις διεθνείς αγορές. Η Πατρική γη δεν μας αρκεί να είναι ένα όνομα. Θέλουμε να γίνει ιδέα συνυφασμένη με το καλό ελληνικό φαγητό.

 

ΡΙΖΕΣ

Η Πατρική γη, σαν ιδέα, γεννήθηκε το 2009 όταν μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω της, να επιστρέψει και να αξιοποιήσει την πατρική της περιουσία. Τα χωράφια μέσα από την φροντίδα μας, με την τεχνογνωσία που διαθέταμε, αναγεννήθηκαν και απέδωσαν όσα ελπίζαμε. Η εταιρεία μας, προχώρησε με κάθε σύγχρονο μέσο ώστε οι παλιές γνώριμες γεύσεις να επιστρέψουν και να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, τον πιο αυστηρό γευσιγνώστη.Φροντίσαμε να τις εκσυγχρονίσουμε ώστε να πλησιάσουν στις σημερινές απαιτήσεις και το «χθες» να δέσει αρμονικά με το «σήμερα της ελληνικής κουζίνας». Τις δοκιμάσαμε και τις αγαπήσαμε πολύ πριν τις προωθήσουμε αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως το μεράκι και η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδουν καρπούς.